Lucrurile sunt tot mai clare la Constanța: Banias (PNL) îl susține pe Orban

Ionel Dancă, fostul şef al Cancelariei Primului-ministru pe vremea când Ludovic Orban era premier, anunţă pe pagina sa de Facebook că există un grup solid de susţinere pentru actualul preşedinte al PNL:

„Regiunea Sud-Est, la aceeași masă, inainte de Consiliul Național #PNL, cu Ana-Maria Dimitriu – PNL Vrancea, George Stângă – PNL Galați, Alexandru Popa – PNL Braila, Mircea Banias – PNL Constanța și George Siscu – PNL Tulcea. #FacemEchipa pentru dezvoltarea regiunii Sud-Est!”, scrie Dancă.

danca banias

Deputatul liberal constănțean Mircea Banias a fost alături de Ludovic Orban și cu prilejul vizitei de zilele trecute a șefului liberal la Constanța.

Până acum, doar Ludovic Orban şi Florin Cîţu şi-au anunţat oficial participarea la cursa pentru şefia PNL. Liberalii s-au reunit duminică în Grădina de vară Herăstrău (Amfiteatru) a Teatrului Constantin Tănase la Consiliul Naţional, care a decis cu privire la declanşarea procedurilor pentru alegeri la toate nivelurile partidului. Biroul Executiv a decis, marţi, să propună pentru congres data de 25 septembrie şi participarea a 5.000 de delegaţi.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *