Lucrările edilitare programate pentru această săptămână

Primăria Municipiului Constanța continuă programul de reabilitare a traseelor pietonale pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazul, pe bulevardul Tomis, porțiunea cuprinsă între strada Poporului și bulevardul Mamaia și la intersecția străzii I.G. Duca cu bulevardul Mamaia, unde a fost amenajat sensul giratoriu. Totodată, similar se acționează în cartierul Palazu Mare, pe strada Dumbrăveni.

Potrivit unui anunț de luni al municipalității, în ceea ce privește modernizarea carosabilului, echipele SC Confort Urban SRL desfășoară lucrări frezare și asfaltare, după cum urmează:

– pe strada Petru Cercel, între bulevardul 1 Mai și strada Brizei și pe strada Brizei, între strada Petru Cercel și strada Steluței din cartierul KM 4;

– pe străzile Timișanei și Dobrogei din cartierul Faleză Nord;

– pe aleile de acces din cartierul CET;

– la intersecția aleilor Magnoliei și Cameliei din cartierul Tomis III.

Conform graficului de lucru, se construiesc noi locuri de parcare în zona CET, pe strada Prelungirea Ion Rațiu, și pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona Bisericii Catolice „Sf. Pius din Pietrelcina” – Padre Pio – Constanţa și în zona Trocadero. De asemenea, angajații SC Confort Urban SRL continuă să monteze indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și să recondiționeze echipamentele de semaforizare.

grafic lucrari 9

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *