Lucrările edilitare programate pentru această săptămână în Constanța

Conform graficului de lucru, angajații SC Confort Urban SRL continuă intervențiile asupra zonei pietonale pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu și pe bulevardul Tomis, între strada Poporului și bulevardul Mamaia. Potrivit unui anunț de luni al municipalității, lucrări de reabilitare a trotuarelor au loc și în cartierul Palazu Mare, pe strada Dumbrăveni. În același timp, se modernizează carosabilul pe străzile Nicolae Filimon, Pajurei, Parâng și pe aleea Universității.

În ceea ce privește investițiile în trama stradală, în această săptămână, se va amenaja strada Constantin Bobescu din cartierul Compozitorilor. De asemenea, se construiesc noi parcări pe strada Dezrobirii, la intersecția cu strada Rândunelelor și pe strada Productelor.

Pentru siguranța participanților la trafic, se montează  indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare. De asemenea, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările amenajate și la sensurile giratorii.

grafic lucrari 5

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *