Lucrările edilitare programate în această săptămână în orașul Constanța

Angajații SC Confort Urban SRL continuă să schimbe înfățișarea zonei pietonale pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazul și pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între strada Poporului și bulevardul Mamaia, potrivit unui anunț de marți al municipalității. Totodată, în cartierul Palazu Mare, se reabilitează trotuarele pe strada Dumbrăveni iar în zona CET se asfaltează căile de acces și traseele pietonale.

În cartierul Faleză Nord, au loc lucrări de turnare a covorului asfaltic pe strada Ion Vodă și Petru Vulcan, între bulevardul Mamaia și strada Unirii. Paralel, se frezează străzile Timișanei și Dragoslavele.

Conform graficului de lucru, în această săptămână, continuă amenajarea de noi locuri de parcare în zona CET.  Pe strada Duiliu Zamfirescu din cartierul Anadalchioi și pe strada Prelungirea Ion Rațiu din cartierul Faleză Nord vor fi demarate lucrările de pregătire a terenului în vederea realizării de spații destinate parcării autovehiculelor.

Echipele municipalității continuă să monteze indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și să recondiționeze echipamentele de semaforizare.

grafic lucrari 3

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *