Spread the love

În urma lucrărilor edilitare desfășurate de Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, zona CET a devenit de nerecunoscut, anunță, luni, reprezentanții municipalității. Șantierul imens s-a transformat într-un spațiu public urban orientat către comunitate. Cele trei luni de intervenții asupra domeniului public s-au materializat în 8542 de metri pătrați de carosabil asfaltat, 674 de metri pătrați de trotuare reabilitate și 172 de noi locuri de parcare. Pe aleea Egretei, carosabilul a fost extins și recondiționat iar infrastructura trotuarelor a fost modernizată. Au fost realizate noi locuri de parcare pe terenul eliberat de garaje în parcările amenajate:

– în zona centrului comercial;

– în dreptul blocului C3;

– în dreptul blocului C4;

– în spațiul delimitat de blocurile AV1, C4, C2.

Paralel, pentru creșterea eficienței utilizării spațiului public urban, au fost resistematizate parcările situate pe aleea Egretei:

– între blocurile AV7, AV6, AV5, AV4;

– în spațiul delimitat de blocurile AV1, C4, C2;

– pe terenul cuprins între blocurile C1 și C2;

– între blocurile AV21 – AV22.

Lucrările de modernizare a carosabilului au cuprins și aleile de acces către blocuri, trama stradală fiind reamenajată. Potrivit municipalității, pe aleea Albatrosului, spațiul public urban a fost reorganizat prin recondiționarea carosabilului și noi locuri de parcare au fost date în folosință, în urma demolării garajelor, în zona blocului G3A.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *