Lucrările edilitare anunțate de Primăria Constanța pentru luna octombrie

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă reabilitarea trotuarelor pe strada Mircea cel Bătrân, zona Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, pe strada Mihai Viteazu, între strada Traian și bulevardul Ferdinand, pe strada Unirii, între strada Ion Rațiu și strada Zorelelor, pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu și în spațiul aferent Școlii Gimnaziale Nr. 29 „Mihai Viteazu”.

CITEȘTE ȘI:

De asemenea, se va interveni asupra carosabilului pe strada Mihai Viteazu, tronsonul delimitat de strada Traian și bulevardul Ferdinand, pe rampele de acces către Pasajul Cumpenei, pe bulevardul Tomis, între strada Tulcei și bulevardul Aurel Vlaicu și pe strada Unirii, între strada Ion Rațiu și strada Războieni.

În ceea ce privește proiectele de investiții, echipele administratorului drumului public vor acționa pe străzile Alexandru Bogza, Prelungirea Eduard Caudella și Dumitru Kiriac.

Potrivit Primăriei, și în această lună, se vor amenaja noi parcări de pe strada Mugurului, în spatele blocului 22, pe strada Arcului, zona blocului I și pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, în zona blocului L7. 

În zona trecerilor de pietoni și pe strada Soveja, între strada Baba Novac și bulevardul Tomis, se vor trasa marcaje rutiere iar pe bulevardul Aurel Vlaicu, între strada Caraiman și pasajul rutier de la IPMC, se vor dezafecta cablurile neetichetate.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *