Spread the love

Angajații SC Confort Urban SRL continuă în această săptămână procesul de reabilitare a străzii Unirii. Pe tronsonul cuprins între strada Dragoslavele și strada Zorelelor vor avea loc lucrări de frezare și asfaltare a carosabilului iar în perimetrul delimitat de strada Grozești și strada Zorelelor și în zona Pieței Filipescu se va acționa asupra trotuarelor. Conform graficului de lucru, se intervine asupra zonei destinate circulației pietonilor pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazul iar pe strada Rubinului din cartierul Tomis Nord se va turna covor asfaltic.

De asemenea, municipalitatea continuă programul de investiții pe aleea Constantin Bobescu și pe străzile Titus Cergău, Cernica și Prelungirea Barbu Delavrancea. Totodată, noi locuri de parcare vor fi amenajate pe strada Arcului, în zona blocurilor I, D1 și A4 și pe strada Baba Novac, în zona blocului BN 10, potrivit celor de la Primăria Constanța.

Tot în această săptămână se trasează marcaje rutiere în zona trecerilor de pietoni, în cartierul Coiciu, în zonele recent asfaltate iar pe strada Soveja, între Lidl și strada Ștefăniță Vodă, se dezafectează cablurile neetichetate.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *