Lucrări edilitare, desfășurate simultan în mai multe zone din Constanța

Aspectul spațiului public urban este în continuă transformare pe marile bulevarde, iar lucrările avansează în ritm susținut pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de  strada Mircea cel Bătrân și strada Mihai Viteazu și pe porțiunea cuprinsă între strada Nicolae Iorga și bulevardul Mamaia a bulevardului Tomis, transmite luni Primăria Constanța. Astfel, conform graficului de lucru al Confort Urban, în această săptămână, se va moderniza carosabilul pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, porțiunea cuprinsă între bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Farului, pe strada Ciocârliei, pe strada Prahovei, pe strada Septimius Severus și pe strada Claudius.

grafic lucrari 5

Noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare pe terenul delimitat de străzile Dionisie cel Mic și Ștefăniță Vodă iar pe strada Prelungirea Meșterul Manole carosabilul este construit de la zero.

Pentru optimizarea condițiilor de trafic, se montează indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare.  De asemenea, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările reabilitate și la sensurile giratorii.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.