Spread the love

Într-o perioadă în care stăm în case, în care ni se recomandă să ieșim doar dacă situația o impune, se lucrează la înfrumusețarea orașului Constanța. Astfel, potrivit unui anunț de marți al municipalității, muncitorii contractați și echipați corespunzător continuă lucrările de reparații și întreținere în diferite zone ale orașului.

În această perioadă se lucrează la jardinierele și zidurile de susținere a spațiului verde situate în proximitatea pasajului subteran de la Gară și intersecției bulevardului 1 Mai cu strada Theodor Burada.

Potrivit municipalității, zidăria veche și elementele decorative care erau deteriorate și se desprindeau ușor sunt îndepărtate și înlocuite cu altele noi. Se montează cofraje în care se toarnă beton acolo unde este cazul. Spațiile reconstruite se vor tencui și se vor vopsi sau decora în așa fel încât zona să fie înfrumusețată.

Acțiuni similare s-au desfășurat și în parcul din cartierul Poarta 6, acolo unde au fost finalizate reparațiile la arcadele și jardinierele deteriorate.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *