Spread the love

SC Confort Urban SRL, societate aflată în subordinea Primăriei Municipiului Constanța, amenajează în aceste zile spațiul care împrejmuiește locul de joacă de pe strada Adamclisi, anunță, joi, reprezentanții municipalității. Este vorba despre cel de-al doilea loc de joacă care beneficiază de lucrări de modernizare a zonei adiacente, după intervențiile de pe strada Dispensarului.

CITEȘTE ȘI:

Potrivit municipalității, echipele administratorului drumului public lucrează intens la infrastructura aleilor pietonale. Continuă amplasarea de borduri iar zona destinată circulației pietonilor este pregătită pentru a fi asfaltată. Pentru drenajul apelor pluviale pe marginile căilor de acces vor fi fixate rigole. De asemenea, la intrarea în spațiul de joacă au fost montate pavele.

„Lucrările desfășurate de municipalitate vizează îmbunătățirea aspectului spațiului public urban aferent locurilor de joacă. Reamintim că Primăria Municipiului Constanța a reabilitat și modernizat în ultimul an 25 de locuri de joacă. În lunile următoare se va lucra la alte 18 locuri de joacă. La cele mai multe dintre ele vor fi înlocuite toate echipamentele, vor fi executate lucrări de infrastructură și va fi turnat covor de cauciuc pentru a nu exista riscul accidentării copiilor”, au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *