Lucrări de modernizare a trotuarelor în cartierul Palazu Mare

Bordurile noi și asfaltul recondiționat au schimbat aspectul spațiului public urban din cartierul Palazu Mare, anunță, vineri, reprezentanții Primăriei Constanța. Astfel, lucrările de reabilitare a trotuarelor pe strada Dumbrăveni întreprinse de SC Confort Urban SA avansează în ritm susținut. Modernizarea zonei pietonale a cuprins și tronsonul delimitat de strada Recoltei și strada Zăvoiului. Pe partea dreaptă, pe sensul de mers către bulevardul Tomis, s-au încheiat lucrările de montare a bordurilor noi.

Simultan cu intervențiile asupra trotuarelor, echipele administratorului drumului public au finalizat frezarea carosabilului în etapa premergătoare asfaltării pe strada Santinelei, tronsonul delimitat de strada Alexandru Sahia și strada Dumbrăveni și pe strada Dumbrăveni, între strada Santinelei și strada Recoltei.

Lucrările de modernizare a tramei stradale vor continua și în perioada următoare.

Pentru ca intervențiile să se desfășoare în condiții optime, conducătorii auto sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări. 

lucrari cartier Palazu Mare 5

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.