Lucrări de asfaltare: Trafic rutier restricționat pe un bulevard din Constanța

Circulația autovehiculelor va fi restricționată parțial, joi, 27 august și vineri, 28 august, în intervalul orar 19:30 – 05:00, pe sensul de mers către bulevardul Tomis, ca urmare a procesului de asfaltare a carosabilului. În cursul săptămânii trecute, echipele SC Confort Urban SRL au intervenit cu utilaje pentru turnarea asfaltului pe sensul de mers către strada Mihai Viteazu. Potrivit municipalității, bulevardul Mamaia se află în plin proces de modernizare pentru ca toți locuitorii orașului să se bucure de trotuare recondiționate, carosabil reabilitat, piste de biciclete și mult spațiu verde.

bulevardul Mamaia 3 3

Pe porțiunea cuprinsă între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân a bulevardului Mamaia, carosabilul a fost îmbrăcat în asfalt de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens. De asemenea, tronsonul delimitat de străzile I.G. Duca și Mihai Viteazu a fost modernizat prin  reabilitarea traseelor pietonale, recondiționarea carosabilului, amenajarea de treceri de pietoni cu pavele tactile pentru persoanele cu dizabilități și montarea rulourilor naturale de gazon care sunt întreținute permanent de un sistem de irigații modern.  

Pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor,  constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.