Lucrări de asfaltare: RESTRICȚII temporare de trafic rutier pe bulevardul Mamaia

Echipele SC Confort Urban SRL continuă în această noapte procesul de asfaltare a carosabilului pe sensul de mers către strada Mihai Viteazu, traficul rutier fiind restricționat parțial pe porțiunea pe care se lucrează, între orele 19:30 – 05:00.

Proiectul de reconfigurare urbană pe care Primăria Municipiului Constanța îl implementează pe bulevardul Mamaia prevede paviment recondiționat, carosabil reabilitat, piste de biciclete și mult spațiu verde. În cursul săptămânii trecute, pe porțiunea cuprinsă între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân a bulevardului Mamaia, carosabilul a fost îmbrăcat în asfalt de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens. Tronsonul delimitat de străzile I.G. Duca și Mihai Viteazu a fost modernizat prin  reabilitarea traseelor pietonale, recondiționarea carosabilului, amenajarea de treceri de pietoni cu pavele tactile pentru persoanele cu dizabilități și montarea rulourilor naturale de gazon care sunt întreținute permanent de un sistem de irigații modern.  

„Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări”, au precizat reprezentanții municipalității.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *