Lucrări de asfaltare: RESTRICȚII de trafic rutier pe bulevardul Mamaia

Restricții de trafic pe bulevardul Mamaia, între bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu: utilajele municipalității vor acționa în această noapte pentru turnarea stratului de asfalt pe carosabilul decopertat, pe sensul de mers către strada Mihai Viteazu. Astfel, pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor va fi restricționată total pe acest sens de mers, în intervalul orar 19:30 – 05:00. De asemenea, intervențiile asupra carosabilului vor continua și vineri noapte.

Bulevardul Mamaia se află în plin proces de modernizare. În cursul săptămânii trecute, pe porțiunea cuprinsă între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân a bulevardului Mamaia, carosabilul a fost recondiționat cu asfalt de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens. Tronsonul delimitat de străzile I.G. Duca și Mihai Viteazu a fost reconfigurat prin modernizarea traseelor pietonale, reabilitare carosabilului, amenajarea de treceri de pietoni cu pavele tactile pentru persoanele cu dizabilități și  montarea rulourilor naturale de gazon care sunt întreținute permanent de un sistem de irigații modern.  

„Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări”, au precizat reprezentanții municipalității.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *