Lucrări de asfaltare pe o stradă din municipiul Constanța

Zona pietonală aferentă tronsonului delimitat de strada Chiliei și bulevardul Mamaia este recondiționată astăzi prin turnarea unui nou strat de asfalt. Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, traficul rutier este restricționat total, până la ora 17:00. Luni, 05 aprilie, echipele administratorului drumului public vor acționa cu utilaje pentru asfaltarea carosabilului, circulația autovehiculelor fiind interzisă, în intervalul orar 08:00-17:00.

strada Rachitasi 2

Potrivit municipalității, lucrări de reabilitare a trotuarelor se desfășoară astăzi și  pe strada Unirii, între strada Zorelelor și bulevardul Mamaia, pe strada Dragoslavele, între strada Chiliei și bulevardul Mamaia și pe strada Chiliei. Suprafața pietonală este decopertată și se montează borduri noi. Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

„Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se desfășoară lucrări”, au precizat reprezentanții municipalității.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.