Lucrări de asfaltare în Constanța, între bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu

Mâine noapte, lucrările de frezare a zonei carosabile vor cuprinde sensul de mers către bulevardul Tomis, după ce săptămâna trecută s-a asfaltat banda de circulație de lângă scuarul median și s-a decapat stratul de asfalt existent pe celălalt sens de mers, anunță luni reprezentanții municipalității. De asemenea, pe porțiunea cuprinsă între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân a bulevardului Mamaia a fost finalizat procesul de asfaltare. Carosabilul a fost recondiționat cu asfalt de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, traficul rutier va fi restricționat parțial, în intervalul orar 19:30 – 05:00.

bulevardul Mamaia 4 2

Procesul de reabilitare a carosabilului va continua toată săptămâna, cu aceleași restricții de trafic rutier. Carosabilul decopertat va fi îmbrăcat în asfalt. Proiectul de reconfigurare urbană pe care Primăria Municipiului Constanța îl implementează pe bulevardul Mamaia prevede paviment recondiționat, carosabil reabilitat, piste de biciclete și mult spațiu verde. Pe tronsonul cuprins între străzile I.G. Duca și Mihai Viteazu, aspectul bulevardului s-a schimbat deja prin modernizarea traseelor pietonale, recondiționarea carosabilului, amenajarea de treceri de pietoni cu pavele tactile pentru persoanele cu dizabilități și  montarea rulourilor naturale de gazon care sunt întreținute permanent de un sistem de irigații modern.  

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.