Lucrări de asfaltare a unei străzi din Constanța: Traficul rutier, RESTRICȚIONAT

Echipele SC Confort Urban SRL continuă procesul de reabilitare a carosabilului pe strada Hatman Luca Arbore, după ce ieri a fost asfaltat tronsonul delimitat de strada Comarnic și strada Meșterul Manole. Pentru buna desfășurare a intervențiilor, circulația autovehiculelor este restricționată total, vineri, 30 octombrie și sâmbătă, 31 octombrie, în intervalul orar 07:30 – 17:30.

Potrivit municipalității, ca urmare a lucrărilor de asfaltare, vineri, 30 octombrie și sâmbătă, 31 octombrie, traseele 5-40 și 5B circulă deviat, în intervalul orar 07:30-17:30:

Linia 5-40: – pe sensul Cap Linie Sere – Campus Universitar Ovidius: str. Democrației – str. Pandurului – Șos. Mangaliei;

Linia 5B: – pe sensul Gară – KM 5: Șos. Mangaliei – str. Pandurului – str. Comarnic;

– pe sensul KM 5 – Gară: str. Comarnic – str. Fântânele – str. Meșterul Manole- str. Pandurului – Șos. Mangaliei.

În cazul în care condițiile meteo nu vor permite desfășurarea acțiunii de asfaltare, lucrările se vor efectua la o dată ulterioară.

Tot în cartierul KM 5, pe strada Fântânele continuă decopertarea zonei carosabile pe porțiunea curpinsă între strada Comarnic și strada Meșterul Manole.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se reabilitează trama stradală.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *