Lovitură pentru Guvern: Șeful Grupului de Comunicare Strategică NU este absolvent de studii universitare

Andi Manciu, consilier de stat al prim-ministrului Ludovic Orban şi şeful Grupului de Comunicare Strategică (structură care se ocupă de comunicarea zilnică a datelor despre pandemia de coronavirus), nu a absolvit studiile universitare.

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu a lansat informaţia într-un editorial:

„Așa descoperea poate dl Orban că al său consilier de stat, Andi Manciu, pe care l-a pus în fruntea Grupului de Comunicare Strategică, care scrie cele mai sensibile OUG ale Guvernului și are deja un loc eligibil pentru viitorul Parlament, este o persoana fără diplomă de licență”.

Luni, Școala Națională de Studii Politice și Administrative Bucureşti a confirmat că Andi Manciu nu este absolvent:

„Domnul Eduard Andi Manciu a fost înmatriculat la Facultatea de Ştiinţe Politice, specializarea ştiinţe politice promoţia 2004-2008, dar nu a absolvit studiile universitare de licenţă”.

În CV-ul publicat pe site-ul Guvernului, Andi Manciu a precizat ca are studii universitare SNSPA, Facultatea de Ştiinţe Politice. Înainte de a fi numit consilier de stat, Andi Manciu a fost şeful Departamentului de comunicare al PNL, poziţie în care a ajuns după nouă ani ca reporter la mai multe agenţii, ziare şi televiziuni. Soţia acestuia este consilier la Administraţia Prezidenţială.

Andi Manciu era vehiculat ca posibil candidat din partea PNL pentru o funcţie de deputat, la alegerile parlamentare din decembrie.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *