Locurile de joacă din Constanța, în proces de modernizare

Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de modernizare a locurilor de joacă din oraș. Săptămâna aceasta, echipele care au sarcina de a moderniza spațiile destinate celor mai mici locuitori ai Constanței toarnă covorul antitraumă la locul de joacă de pe șoseaua Mangaliei, bl SM 5. Miercuri a fost turnat primul strat de cauciuc, cel de rezistență, de 3 cm, iar astăzi s-a început turnarea stratului de uzură, de 2 cm, frumos colorat pentru a-i face pe cei mici să se simtă cât mai bine.

locuri de joaca 1

Săptămâna viitoare vor continua lucrările cu locul de joacă de pe aleea Dunării unde mai trebuie turnat covorul pe o porțiune mică, rămasă nerealizată pentru montarea unui element de joacă în plus. Ulterior, amenajarea covorului de cauciuc va continua la locurile de joacă din zona agrement CET la intersecția cu aleea Albatrosului, bulevardul Aurel Vlaicu bl AV1, bulevardul I.C. Brătianu bl B1/A2, bulevardul I.C. Brătianu bl B4/B5, zona agrement Badea Cârțan, strada Brizei bl OB1, bulevardul Aurel Vlaicu la intersecția cu strada Vârful cu Dor.

Potrivit municipalității, lucrări similare vor fi realizate și la spațiile de joacă din Parcul Viitorului și Parcul Dragoslavele după finalizarea modernizării infrastructurii și montarea tuturor echipamentelor. Amintim că în această perioadă se lucrează intens pentru transformarea parcurilor Dragoslavele și Viitorului în zone de agrement, potrivite atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.