Locuri de parcare amenajate pe o stradă din Constanța

Primăria municipiului Constanța a identificat soluții pentru riveranii care parcau autovehiculele pe strada Dionisie cel Mic, arteră rutieră care a fost reconfigurată prin instituirea regimului de sens unic dinspre strada Barbu Ștefănescu Delavrancea către aleea din zona blocului 70. Zona carosabilă a fost reamenajată, fiind create 116 locuri de parcare. Titularii autorizațiilor de parcare vor primi locuri de parcare în apropierea imobilelor, fără costuri suplimentare.

strada Dionisie cel Mic 1

Terenul viran situat în zona blocului 60 va fi transformat într-o parcare rezidențială modernă. Echipele SC Confort Urban SRL au demarat lucrările de amenajare a suprafețelor, în vederea aplicării stratului de asfalt. Se excavează terenul și se montează bordurile care vor delimita locurile de parcare. În același timp, va fi reamenajat spațiul destinat parcării autovehiculelor aferent blocului 62. Zona carosabilă va fi asfaltată. Simultan, se vor îmbunătăți condițiile de acces pietonal, aleea din zona blocurilor 68 și 65 va fi reabilitată.

Lucrări edilitare se înscriu în proiectul municipalității de reorganizare a spațiilor existente pentru a răspunde nevoilor comunității. Intrervenții similare au avut loc și în arealul delimitat de blocurile 44 și 50. Au fost construite aleile de acces în spațiul care împrejmuiește locul de joacă și au fost amenajate noi locuri de parcare. Totodată, parcările situate în zona blocurilor 48 A, 48 B și 50A au fost retrasate prin recondiționarea covorului asfaltic.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.