Locuri de parcare amenajate pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu

Locul viran situat în spatele blocului LT 2 de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu a devenit de nerecunoscut, anunță, vineri, Primăria Constanța. Potrivit municipalității, zona înțesată de garaje a fost transformată ieri într-o parcare modernă, după ce Primăria, prin SC Confort Urban SRL, a desfășurat lucrări de consolidare și de asfaltare a terenului. Astfel, noi locuri de parcare sunt disponibile pentru riverani, spațiile destinate staționării autovehiculelor fiind marcate și numerotate corespunzător.

Potrivit municipalității, astăzi, echipele SC Confort Urban SRL continuă intervențiile asupra terenului eliberat de garaje în zona Trocadero, în dreptul blocului LV 31. Se asfaltează noua parcare, ulterior fiind trasate și marcajele rutiere. De asemenea, o nouă parcare va fi construită pe strada Dezrobirii la intersecția cu strada Rândunelelor pe locul unui teren viran.

„Facem din nou apel către locuitorii orașului să nu își parcheze mașinile în zonele în care se execută lucrări, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor!”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

parcari 3

CITEȘTE ȘI:

Asfaltare și amenajare de locuri de parcare, la „foc automat” în cartierul CET

Adio, plata prin SMS! Regulamentul parcărilor din orașul Constanța, ANULAT DEFINITIV în instanță

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.