Locuri de muncă în administrația publică. Primăria Constanța organizează concursuri de angajare

Primăria Municipiului Constanţa anunță, vineri, că organizează mai multe concursuri de angajare pentru ocuparea unor funcții publice de execuție vacante, după cum urmează:

În cadrul Direcției Administraţie Publică Locală şi Compartimentul Relaţii Consililul Local şi Administraţie Locală:

Serviciul de Sprijinire şi Îndrumare a Asociaţiilor de Proprietari:

– inspector clasa I, grad debutant (1 post). Condiţii: studii superioare cu diplomă de licenţă în specialitatea ştiinţe juridice, administrative, economice, inginereşti, cunoştinţe operare calculator- nivel bază, atestate cu diplomă sau certificat de absolvire.

Compartimentul Relaţii Consililul Local şi Administraţie Locală:

– inspector clasa I, grad debutant (1 post). Condiţii: studii superioare cu diplomă de licenţă în specialitatea ştiinţe juridice, administrative, cunoştinţe operare calculator-nivel bază, atestate cu diplomă sau certificat de absolvire.

Proba scrisă se va desfăşura în data de 19.02.2018, ora 10:00, iar interviul candidaţilor admişi la data de 21.02.2018, ora 14:00. Dosarele de înscriere se depun în perioada 19.01.2018 – 09.02.20187, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218. Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro. Date de contact: tel. 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail: resurse.umane@primaria-constanta.ro

Compartimentul Intern Managerial:

– consilier clasa I, grad debutant (2 posturi). Condiţii: studii superiare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă cu specializarea științe juridice, economice, administrative; cunoştinţe operare calculator folosind tehnici standard de procesare – nivel bază (Word, Excel), atestate cu diplomă sau certificat de absolvire.

– consilier clasa I, grad principal (1 post). Condiţii: studii superiare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă cu specializarea științe juridice, economice, administrative; minim 5 ani vechime în specialitate studiilor necesare exercitării funcției publice.

Serviciul Resurse Umane:

– consilier clasa I, grad debutant (1 post). Condiţii: studii superioare de licenţă în specialitatea ştiinţe juridice; cunoştinţe operare calculator – nivel bază (Word, Excel), atestate cu diplomă sau certificat de absolvire.

Concursul se va desfăşura în perioada 20-22.02.2018 la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, va consta într-o probă de testare a competențelor digitale în lipsa documentelor de operare calculator eliminatorie înainte de proba scrisă, probă scrisă și o probă de interviu. Dosarele de înscriere se depun în perioada 19.01.2018 – 07.02.2018, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218. Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro. Date de contact: tel. 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro.

În cadrul Direcției Tehnologia Informației și Relații Publice, astfel:

  1. Inspector clasa I, grad debutant – Serviciul Tehnologia Informației și Echipamente Informatice (4 posturi). Condiții generale: să îndeplinească condiţiile de ocupare a unei funcţii publice, conform art. 54 din Legea nr.188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată cu modificările şi completările ulterioare. Condiții specifice: studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specializarea ştiinţe inginerești, economice, tehnologia informației; cunoştinţe optime operare calculator folosind tehnici standard de procesare – nivel bază (Word, Excel) atestate cu diplomă sau certificat de absolvire.
  1. Expert clasa I, grad superior – Serviciul Tehnologia Informației și Echipamente Informatice (1 post). Condiții generale: să îndeplinească condiţiile de ocupare a unei funcţii publice, conform art. 54 din Legea nr.188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată cu modificările şi completările ulterioare. Condiții specifice: studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specializarea ştiinţe inginerești, economice, tehnologia informației; cunoştinţe operare calculator folosind tehnici standard de procesare – nivel mediu atestate cu diplomă sau certificat de absolvire; minim 9 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice.

Concursul se va desfăşura în perioada 21 – 23 februarie 2018 la sediul Primăriei Municipiului Constanţa și va consta într-o probă scrisă şi o probă de interviu, după cum urmează :

– în data de 21 februarie 2018 – proba scrisă, ora 10:00

– în data de 23 februarie 2018 –  proba de interviu, ora 14:00. Dosarele de înscriere se depun în termen de 20 zile de la data publicării anunțului în Monitorul Oficial, partea a III–a, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218. Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro. Date de contact: tel. 0241/488137, fax 0241/488147,e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.