Spread the love

Pentru locuitorii orașului Ovidiu vor fi două zile pline! Vor avea parte de concursuri, muzică de bună calitate și multe posibilități de a se distra. Toate aceste vor fi organizate, sâmbătă, 30 iunie, și duminică, 1 iunie, în cadrul „Zilelor orașului“. Primarul orașului, George Scupra promite locuitorilor că vor fi două zile pe cinste, în cadrul cărora vor avea parte de multe surprize!

CITEȘTE ȘI:

Locuitorii din Ovidiu, invitați vineri la muzică bună: Festivalul cântecului popular „Elena Roizen“ și Festivalul de muzică folk. Intrările vor fi libere!

„Sâmbătă și duminică evenimentele sunt dedicate „Zilelor orașului“ și au loc pe malul lacului, pe scena de pe apă din zona Parcului faleză. Vom începe cu concursul „Elevii au talent“, organizat de Liceul Tehnologic „Ion Podaru“, în colaborare cu Centrul Cultural „Elena Roizen“ din Ovidiu și Școala gimnazială -„Ovidiu“ și în cadrul căruia s-au înscris 22 de concurenți. Tot sâmbătă, 30 iunie, de la ora 20.00, va avea loc un spectacol intitulat „Gabriel Cotabiță și prietenii – un secol de muzică românească“ și în cadrul căruia vor cânta Aurelian Temișan, Gheorghe Gheorghiu, Horia Moculescu, Adrian Daminescu, Mihai Constantinescu, Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Oana Sârbu, Silvia Dumitrescu, Sanda Ladoși și, bineînțeles, Gabriel Cotabiță. Nici cei mai tineri nu au fost uitați. Astfel că, duminică, 1 iunie, va avea loc un show în care vor cânta Grasu XXL, Maximilian Nadir și Irina Rimes“, a declarat pentru TOMIS NEWS primarul George Scupra.

Chiar și cei mici au parte de momentele lor! Astfel, duminică, 1 iulie, va avea loc un spectacol oferit de către copiii de la Centrul Cultural „Elena Roizen“. De asemenea, în cadrul Zilelor orașului Ovidiu va fi organizat și „Crosul orașului Ovidiu“, care va avea loc sâmbătă dimineață și la care vor lua parte aproximativ 700 de participanți. George Scupra a spus că toți copiii vor primi premii, care provin numai din sponsorizări.

„Îi așteptăm pe toți locuitorii la Zilele orașului și, cu siguranță, cetățenii vor găsi lucruri interesante, indiferent de vârstă. Am încercat să cuprindem un program pentru toate gusturile și vârstele, astfel încât fiecare să se regăsească“, a concluzionat George Scupra, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

„Ovidiu 100“ – o istorie trecută prin condeiul istoricilor! Primăria Ovidiu a lansat o carte dedicată bimilenarei ovidiene, în prezența lui Ludovic Orban

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *