Liste stabilite și la liberali. Orban: „Obiectivul nostru este CÂȘTIGAREA alegerilor!”

Premierul Ludovic Orban şi ministrul Muncii Violeta Alexandru se vor afla pe primele locuri ale listei candidaţilor PNL Bucureşti pentru Camera Deputaţilor, în timp ce Florin Cîţu, Sorin Câmpeanu şi Monica Anisie se vor afla pe primele trei poziţii la Senat.

Lista decisă de filiala din Capitală a fost validată duminică seară de conducerea centrală a partidului.

Obiectivul nostru este câștigarea alegerilor! Vom stabili obiectivul și la nivel național și un obiectiv care va fi descărcat pe fiecare filială județeană. (…) Sigur, au mai fost nemulțumiri… Au fost și la Mureș și la Brăila. Am încercat să vorbesc și cu cei care nu s-au regăsit pe liste locurile considerate neeligibile sau semieligibile și le-am transmis că dacă pun osul la treabă o să crească șansa de a fi aleși. (…) Vrem să îmbunătățim semnificativ scorul partidului (la București – n.r.), pot să spun cu modestie că câștigarea Capitalei de către Nicușor Dan are în spate și o decizie pe care am luat-o eu, când am decis să facem un sacrificiu pentru binele bucureștenilor, să susținem un candidat care nu era din PNL. Am făcut o alegere câștigătoare. Sunt convins că vom obține un rezultat mult mai bun. Facem niște evaluări, analize, focus-group-uri, cercetări sociologice și vom vedea exact să ne fixăm obiective realizabile”, a spus Ludovic Orban.

Liderul liberal se va duela în București cu Victor Ponta (PRO România) și Alexandru Rafila (PSD). În acest context, Orban a subliniat că primarul general al Capitalei are nevoie de un guvern apropiat, în speță Nicușor Dan – Ludovic Orban, sugestia fiind evidentă pentru bucureșteni: să voteze PNL pe 6 decembrie.

Nu am de ce să mă compar… sunt implicat foarte serios în activitatea Bucureștiului. Am candidat la Primăria Capitalei, am fost viceprimar general, am participat la realizarea multor proiecte, cunosc problemele Bucureștiului și de la nivelul poziției de prim-ministru am fost alături de bucureșteni. Și când am fost ministru al Transporturilor am pornit proiecte care, ulterior, au fost blocate, numai autostrada de centură, centura feroviară… Cunosc foarte mulți bucureșteni personal, numărul meu de telefon este cvasicunoscut, oricine poate să comunice cu mine și chiar avem un proiect extrem de serios pentru București – un parteneriat între Primăria Generală și Guvern, pentru că dacă primarul general nu are sprijinul guvernului este mult mai dificil să rezolve probleme”, a mai spus Ludovic Orban.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *