LISTA USR: Remus Negoi, candidat președinte Consiliul Județean Constanța

Remus Negoi este antreprenor și lucrează de 23 de ani în mediul privat. Aflat la al doilea mandat în fruntea organizației județene a USR, a fost desemnat să candideze la președinția Consiliului Județean Constanța la alegerile locale din această vară.

CITEȘTE ȘI:

Remus Negoi a absolvit Facultatea de Științe Economice a Universității Ovidius din Constanța, specializarea Turism-Servicii și lucrează în domeniul privat de 23 de ani. A terminat un doctorat în economie la facultatea de Comerț a Academiei de Științe Economice din București. Pentru județul Constanța, Remus Negoi crede că o echipă profesionistă de atragere a fondurilor europene și de suport pentru primăriile din județ, determinarea oamenilor de afaceri de a investi în județ, îmbunătățirea infrastructurii pentru a dezvolta mobilitatea constănțenilor și turiștilor, precum și împăduririle masive anti-deșertificare și investiții în educație, sănătate și cultură reprezintă priorități ale unui Consiliu Județean performant.

„Nu m-am gândit, până acum 4 ani, că ar fi nevoie să mă implic în politică. Dar cei care s-au perindat în politică, rotindu-se între ei și distrugând totul în jur, mi-au dat un imbold. Imboldul final, însă, a venit de la crearea mișcării U.S.R., din 2016”, transmite Remus Negoi.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *