LISTA USR pentru Consiliul Județean: Petre Enciu concepe „clădiri inteligente energetic”

Petre Enciu este doctor în inginerie la Grenoble şi candidat USR la Consiliul Judeţean Constanța. Enciu (39 de ani) gândeşte clădiri inteligente energetic și, după ce a obţinut un doctorat la Institut National Polytechnique, şi-a pornit chiar în Franţa propria afacere, un start-up la care lucrează şi în prezent.

CITEȘTE ȘI:

„Dezvoltăm software pentru creșterea eficienței energetice a clădirilor, un domeniu care va aduce beneficii extraordinare deopotrivă utilizatorilor și mediului”, spune Enciu.

Candidatul USR pentru Consiliul Județean arată că, deşi absorbit de munca sa şi fără interes deosebit pentru politică, i-au atras atenţia performanţa şi perseverenţa lui Nicușor Dan la alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei, acela fiind momentul care l-a făcut pe Petre Enciu să aleagă USR pentru a se implica în schimbarea lucrurilor în Constanţa şi în ţară.

„Infrastructura feroviară pentru sudul litoralului, de asemeni, este una din prioritățile județului nostru. Aș mai adăuga investițiile în facilitățile de tratament balneo, care ar putea scoate litoralul nostru din amorțeala de extrasezon, investițiile din domeniul sănătății și nevoia acută de un spital regional. Închei lista priorităților zero cu un parc industrial, primul ce ar putea contribui semnificativ la bunăstare, după turism. Dacă proiectele acestor obiective nu vor fi demarate în regim de urgență, problemele din județul nostru nu vor face decât să se adâncească, exodul populației fiind cea mai gravă dintre ele, în opinia mea”, a mai spus Enciu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *