LISTA USR Constanța pentru Consiliul Local Municipal: Mirela Garip, director de sucursală bancară

Mirela Garip candidează din partea USR pentru Consiliul Local Constanţa. Are 40 de ani, s-a născut şi trăieşte la Constanţa, are doi copii, a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice şi studii postuniversitare, ambele în cadrul Universităţii Ovidius. De 15 ani, Mirela Garip lucrează în sectorul privat, ȋn prezent fiind director de sucursală bancară.

CITEȘTE ȘI:

În decembrie 2018, Mirela Garip a simţit că trebuie să facă mai mult decât să participe la proteste de stradă pentru apărarea legilor Justiţiei.

A devenit membru USR, iar acum candidează pentru un loc în Consiliul Local: „Candidez deoarece îmi doresc ca împreună cu colegii mei să găsim soluții la problemele Constanței de astăzi: scăderea numărului de spații verzi, regimul haotic al construcţiilor, lipsa investitorilor, exodul tinerilor sau conservarea patrimoniului cultural”, a spus Mirela Garip.

Lista USR Constanța pentru Consiliul Local este deschisă de Dumitru Caragheorghe, președintele organizației municipale, urmat de președintele organizației județene și candidatul partidului și la Consiliul Județean, Remus Negoi și, pe locul trei, se află Mirela Garip.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *