Spread the love

Florin Cocargeanu a absolvit Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” și Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității “Ovidius” Constanța. Cocargeanu, propus de USR pentru Consiliul Local Constanța, a lucrat 15 ani în mediul privat și este căsătorit.

Fost sportiv de performanță, Cocargeanu spune că cea mai clară dovadă a iluziilor vândute despre bogăția orașului este deficitul acut de spații verzi și de infrastructură necesare sportului de performanță dar, mai ales, practicării sportului de masă.

„Mi-am depus candidatura pentru un loc în Consililul Local Constanța pentru că doresc să schimb radical lucrurile în această direcție. Mai multe spații verzi și mai multe baze sportive moderne, bine întreținute, înseamnă și o altă stare de spirit pentru locuitorii Constanței”, arată Florin Cocargeanu.

Un alt obiectiv important pentru Florin este implicarea cetățenilor în mod direct în luarea deciziilor. În acest sens, a depus la Primăria Constanța, atât în 2018, cât și în 2019, un proiect de bugetare participativă prin care cetățenii urmau să decidă singuri, prin depunere de proiecte, cum va fi cheltuit un procent de 10% din bugetul de dezvoltare al orașului.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *