Spread the love

Victor Ponta a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, candidaţii formaţiunii pentru alegerile europarlamentare. Ponta deschide lista, din dorinţa de a atrage voturile celor care-l susţin și, evident, așa cum a anunțat mai demult, se va retrage după alegeri.

„În primul rând, pentru că vreau să legitimez întreaga listă de candidaţi. Vreau ca toată lumea să ştie că Victor Ponta este Pro România şi că voturile celor care mă sprijină trebuie să vină la Pro România. În al doilea rând, am curaj să mă pun locul 1 pe listă, în timp ce cei laşi, fricoşi se ascund după alţii”, a spus Ponta.

PRO România a avut o problemă marți seară, când partidul trebuia să anunțe lista finală a candidaților, numai că fostului premier Mihai Tudose i s-a făcut rău și a fost transferat de urgență la spital. La scurt timp, Tudose a anunțat că se recuperează cu rapiditate și „în două zile suntem înapoi la treabă”.

CITEȘTE ȘI:

Tudose figurează pe locul trei, după Victor Ponta și Corina Crețu, iar surpriza o reprezintă locul patru: fostul premier al Republicii Moldova, Iurie Leancă!

„Nu este nici o surpriză pentru noi! Astăzi este o zi mare pentru români, nu? Nimic nu e întâmplător în viață! Asta arată cât de bine au colaborat în trecut cei doi foști premieri, Victor Ponta și Iurie Leancă, toată lumea știe de programele pe care le-a avut Guvernul României pentru Guvernul Republicii Moldova în perioada guvernării Ponta și cred că este un moment și un prim pas să arătăm că noi, PRO România, suntem într-adevăr Pro România și vrem să avem o Românie unită, cu Republica Moldova!”, a spus deputatul constănțean al PRO România, Mircea Titus Dobre, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

După Victor Ponta, Corina Crețu, Mihai Tudose și Iurie Leancă, lista este continuată de Geanina Puşcaşu, Gabriela Podaşcă, Cristian Cosmin, Ioana Petrescu, Mihai Sturzu şi Ionela Danciu. PRO România speră să obțină cinci mandate de europarlamentari la alegerile din 26 mai a.c.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Advertisements

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *