Liderii PMP au votat la alegerile parlamentare. Băsescu a pus ștampila „pentru dreapta”. Tomac: „Votul dat astăzi este un act patriotic”

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat că votul dat duminică este un „act patriotic” şi i-a invitat pe români să-şi exercite acest drept constituţional „cu încredere”, cu gândul la viitorul ţării.

„Votul dat astăzi este un act patriotic. Mi-aş dori enorm să votaţi cu inima, cu încredere şi să vă gândiţi la viitorul ţării. Cu acest gând am dat şi eu acest vot, din dragoste pentru ţară”, a precizat Tomac, la ieşirea de la urne.

„În primul rând, vreau să le transmit „La mulţi ani” tuturor românilor sărbătoriţi. Trecem printr-una dintre cele mai dificile situaţii prin care a trecut ţara noastră în ultimii 100 de ani şi îi invit pe toţi cei care îşi iubesc ţara să vină astăzi la vot”, a mai spus Tomac.

Fostul președinte al României, europarlamentarul Traian Băsescu, a declarat duminică, la ieșirea de la urne, că nu se va putea face o majoritate parlamentară fără PMP.

„Am dat un vot pentru dreapta care nu poate să facă o majoritate fără PMP. Am votat PMP. Sunt probabil alegerile în care opţiunile sunt cel mai clar definite, stânga vrea să ducă banii în consum, dreapta vrea să ducă banii în dezvoltare. Opţiunea mea este pentru dezvoltarea ţării şi nu pentru consum. Din acest motiv am votat pentru dreapta”, a declarat Traian Băsescu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *