Liderii județeni liberali, chemați la București pentru „planul de bătaie” al alegerilor europarlamentare. Huțucă, entuziasmat de SONDAJUL pe Constanța: „Stăm bine față de toate partidele!”

Președinții organizațiilor județene liberale s-au reunit, marți, la sediul central al partidului, pentru discuții pe tema alegerilor europarlamentare. A fost prima întâlnire dintr-o serie mai lungă, care se vor desfășura pe parcursul mai multor zile, în cursul acestei săptămâni.

Principalul punct pe agendă a fost prezentarea sondajului de opinie și stabilirea strategiei pentru alegerile europarlamentare. Amintim că, pe 27 ianuarie a.c., președintele PNL, Ludovic Orban, arăta că PNL are, la nivel național, 27% în sondajul comandat de partid, iar PSD – 30%. Sondajul a fost realizat față în față, pe 26.000 de subiecți și are o marjă de eroare de 0,9%.

La întâlnirea de marți a participat și președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă. Întâlnirea lui Huțucă cu Orban, începută la 10:00, a durat aproximativ 40 de minute și s-a discutat, în principal, pe cifrele sondajului referitor la județul Constanța. Sondajul în cauză a fost comandat de PNL, finanțat jumătate de PNL București și jumătate de PNL Constanța.

„A avut loc o prezentare a sondajului pe Constanța, care este foarte bun, dar detalii nu pot să dau, pentru că este o cercetare amplă și pe ea se construiește strategia de campanie, drept pentru care informațiile sunt confidențiale. Stăm bine față de toate partidele politice, raportat la toate forțele politice, dar ca să explic cât de aproape, pe ce procente sau ce trenduri sau cum ne poziționăm, nu vreau să intru în detalii. (…) Urmează ca pe parcursul acestei luni să se stabilească și strategia cu datele desprinse din cercetare”, a spus deputatul Huțucă, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *