Liderii Consiliului Județean în vizită neanunțată la Direcția de Protecție a Copilului

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, însoțit de cei doi vicepreședinți Claudiu Iorga Palaz și Dumitru Daniel Learciu, continuă vizitele inopinate în cadrul instituțiilor subordonate. Vineri, a fost cazul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, care a fost efectuată „ca urmare a faptului că noua conducere dorește să cunoască în detaliu situația tuturor instituțiilor subordonate”.

Potrivit unui comunicat al CJC, în timpul vizitei, Țuțuianu a purtat discuții atât cu reprezentanții instituției cât și cu copiii instituționalizați din centrele vizitate, aratându-se mulțumit de activitatea direcției.

Bineințeles că mai sunt lucruri de pus la punct, dar consider că sunt pe drumul cel bun! Ne interesează activitatea direcției, suntem deschisi să-i ajutăm și să le oferim sprijin financiar. Împreună cu conducerea D.G.A.S.P.C.C. am stabilit un plan de acțiune, cu prioritățile pentru următoarea perioadă. Protecția socială este doar una dintre prioritațile noastre!”, a spus Țuțuianu.

Tutuianu (1)

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *