Lideri PSD din țară, pe „făraș”. Felix Stroe, în grațiile conducerii

Consiliul Politic Național al PSD se reunește, luni, și va decide cine mai rămâne în funcție ca lider de filială, ca urmare a rezultatului obținut la alegerile locale din 2020. Printre cei vizați de o posibilă înlocuire se numără și Marian Oprișan, care conduce PSD Vrancea de trei decenii, dar care a pierdut șefia Consiliului Județean după 20 de ani. Marian Oprișan ar putea fi înlocuit de Cristi Valentin Misăilă, social-democratul care a câștigat un nou mandat alegerile pentru Primăria Municipiului Focșani, după ce l-a învins în cursă pe Ion Ștefan, ministrul Dezvoltării.

Lideri de filială din PSD ar putea fi înlocuiți după rezultatul obținut la alegerile locale. Alte persoane ce ar putea fi vizate de înlocuire sunt șefii filialelor social-democrate din Alba și Bihor, Ioan Dîrzu și Ioan Mang, care la rândul rol au fost învinși în cursele pentru consiliile județene.

De sancțiuni nu ar fi vizați social-democrații care nu au intrat în clinciuri cu liderii PSD, astfel că Felix Stroe de la Constanța și-ar putea păstra funcția pentru că este un apropiat al lui Marcel Ciolacu și nu a avut conflicte cu conducerea partidului.

Felix Stroe a demisionat recent de la conducerea RAJA, dar rămâne președinte al PSD Constanța.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *