Lider UDMR, despre protestele anti-restricții: „O manifestare NATURALĂ când vrei să îngrădești drepturile cuiva”

Chestor al Senatului, Laszlo Attila (UDMR) a declarat luni seara la Antena 3 că protestele anti-restricții erau previzibile, precizările acestuia fiind în opoziție față de abordarea coaliției de guvernare:

„Erau așteptate, nemulțumirea o simțim cu toții. M-a suprins plăcut că (protestatarii) nu acceptă măsuri ilogice. Eu simt o exprimare a faptului că nu suntem de acord să ni se îngrădească niște drepturi. Este o manifestare naturală când vrei să îngrădești drepturile cuiva”, a comentat senatorul UDMR.

În mai multe oraşe din ţară oamenii au ieşit luni după-amiază în stradă pentru a-şi arăta nemulţumirea faţă de restricţiile anti-COVID impuse de autorităţi. Manifestanţii au scandat lozinci antiguvernamentale şi au cerut demisii. Acestor proteste li s-au alăturat şi reprezentanţii AUR, care critică măsurile luate de autorităţi în contextul pandemiei şi cer ridicarea „de urgenţă” a restricţiilor anti-COVID.

Sute de protestatari nemulţumiţi de măsurile restrictive dispuse de autorităţi pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus au mărșăluit, luni seara, pentru a doua zi consecutiv, pe străzile municipiului Constanţa. Iniţial, în faţa Instituţiei Prefectului s-au strâns câteva zeci de protestatari, însă numărul acestora a crescut după ce s-a plecat în marş către zona peninsulară a oraşului.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *