Licitații blocate la CJC! Palaz: „Subordonații au amnezii și fac jocurile lor, poate economice…”

Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a avut marți o ieșire furtunoasă cu privire la… organizarea treburilor prin instituție. Palaz a transmis că CJC „era departe, dar pentru că în subordinea șefilor se află COMBINATORII de la LICITAȚII” în prezent sunt proiecte blocate, precum lucrări de reparații întârziate și repetate, achiziții de consumabile unde nu trebuie ș.a.m.d.

„Eu până acum făceam curățenie! Dar asta făceam EU! Încă un motiv de noi strategii pentru alegeri”, a transmis Palaz.

Cu alte cuvinte, este vorba despre o serie de proiecte pe care le-a inițiat și care sunt în prezent în blocaj. Pentru prima dată în ultimii patru ani, Palaz consideră că un factor al blocajelor îl reprezintă oamenii din subordinea președintelui CJC, Marius Horia Țuțuianu.

„Eu sunt în CJC ca să fiu constructiv, ca să meargă lucrurile pentru Constanța, nu sunt acolo doar ca să fac cu face Learciu, doar să iau banii să dorm! Nu vreau să nu meargă proiectele! Când subordonați din CJC au amnezii și își fac jocurile lor – poate economice – și sunt sabotat, gen Teatrul de Vară, IML, Izvor 23 (sediul fostei biblioteci județene – n.r.) ș.a.m.d. ce să înțeleg? Nu pot să accept că durează un an de zile licitația pentru Teatrul de Vară și acum este anulată! Sunt oamenii din subordinea lui Horia Țuțuianu care mi-au blocat proiectele”, a spus Claudiu Palaz, pentru TOMIS NEWS.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *