Spread the love

Liberalii constănțeni vor să se delimiteze complet de răfuielile politice de la Medgidia, unde, zilele trecute, primarul Valentin Vrabie a organizat un miting de protest împotriva companiei de apă SC RAJA SA. Războiul dintre Vrabie și directorul Felix Stroe escaladează de la o zi la alta, primul ambiționându-se să negocieze planul tarifar, cu riscul de a pune în pericol un proiect pe fonduri europene de sute de milioane de euro, celălalt dorind să pună în aplicare proiectul, fără negocieri, întocmai cu prevederile contractuale.

CITEȘTE ȘI:

RAJA se pregătește de investiții masive! Pași pentru atragerea a 600 de milioane de euro prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020

Între timp, de la război la scenarii a fost un singur pas și s-a vehiculat numele unui liberal pentru preluarea conducerii companiei de apă, adică fostul primar de la Medgidia, Marian Iordache, în prezent consilier județean. Din aceeași tabără, consilierul George Niculescu s-a poziționat vehement, luni, susținând că practica „fake news” nu va reuși să atragă PNL în disputele de la Medgidia.

„USL este o poveste romantică de mult apusă, transformată în oale și ulcele astăzi, așa că nu mai oferiți cadouri otrăvite (RAJA) prin intermediul mass-mediei locale. Nu suntem interesați de târguri și târguieli, de jocuri și negocieri. PNL a demonstrat în anul 2014, la prezidențiale, că este în stare să vă învingă in alegeri, a fost aproape de castigarea CJ în anul 2016 (106 voturi !!) și suntem motivați pentru 2019 si 2020. Așa că nu mutați lupta pentru șefia PSD Constanța în curtea PNL”, a spus consilierul județean liberal, George Niculescu.

Dincolo de „poveștile romantice”, termen surprinzător folosit de Niculescu (or fi liberali nostalgici după USL?), Marian Iordache dorește ca numele său să nu fie folosit în disputele de la primăria pe care a condus-o până în 2016.

„Este o poveste de adormit copii, a înnebunit lumea! Cum ar fi să fiu eu director la RAJA, când am semnat contractul din partea Medgidiei cu RAJA? Cu care parte a contractului rămân? Pe partea cu RAJA sau pe partea cu Medgidia? Nu am cum să fiu într-o astfel de poziție publică, în nici un caz! A venit asta în condițiile în care la Medgidia s-a organizat mitingul împotriva RAJA, a venit ca un fel de „să vedem pe cine mai aruncăm vina”. Prostii de doi bani, nu au valoare publică, de nici un fel! Este un subiect care nu are legătură cu realitatea. S-a încercat distragerea atenției celor din Medgidia în legătură cu RAJA. Sunt cele două tabere, Vrabie cu PSD și s-au gândit să o arunce pe o a treia opțiune. Nu știu care dintre ei și nici nu mă interesează. Eu nu mai candidez la Medgidia…”, a spus Marian Iordache, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

A reușit să enerveze pe toată lumea. „Vrabie pune în pericol o investiție de 600 de milioane de euro”. Moinescu ia în calcul să acționeze în Justiție; Iordache, șocat, dar cu conștiința împăcată

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *