Spread the love

Organizația municipală a PNL a reacționat joi la declarațiile recente ale primarului Decebal Făgădău, prin care a minimizat campania „Orașul poartă semnătura ta”. Campania a fost demarată zilele trecute și, după ultima ședință a Consiliului Local, primarul Făgădău i-a tăvălit pe liberali, susținând că „vor să aibă și ei ce iniția”.

Exprimarea i-a iritat pe liberali, care au răbufnit:

„Cu aroganța obișnuită cu care de altfel îi tratează și pe constănțeni, “Omul invizibil” din fruntea administrației locale a dat din nou cu bâta în baltă, încercând să minimizeze demersul liberalilor. Da domnule Făgădău! Asta și intenționăm: cetățenii să vină să ne spună care sunt problemele cu care se confruntă în fiecare zi în acest oraș. Și sunt foarte multe, dar dumneavoastră nu aveți de unde să știți pentru că ați ales să nu mai ieșiți din birou și să nu mai vorbiți cu oamenii. (…) Dacă dumneavoastră vă feriți să întrebați oamenii care v-au votat și care deja nu mai au nicio speranță că le veți face viața mai bună, pentru noi este o datorie să mergem în stradă și să vă aducem până la birou doaleanțele constănțenilor. (…) Ar putea primarul Constanței să mai asculte ceea ce spun cetățenii care acum suferă că și-au dat votul unui edil care este de fapt captiv intereselor celor doi viceprimari propuși și garantați de către el(vezi Dumitru Babu și Costin Răsăuțeanu)”, a precizat coordonatorul organizației municipale a PNL, Septimiu Bourceanu.

Liberalii vor actualizarea PUG, printr-o campanie cu chestionare pentru cetățeni. Huțucă: „Vom lucra cu primării care au identificat soluții de succes, cum ar fi cea de la Oradea”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *