Liberalii se pregătesc de Congres. Mesajele lui Orban și Cîțu pentru membrii de partid

În mâinile fiecăruia dintre dumneavoastră stau soarta și viitorul partidului nostru și al României”, le transmite Ludovic Orban liberalilor. Liderul PNL le cere membrilor partidului să aibă curaj și să nu se lase intimidați când își aleg viitorul șef.

Dragi delegați care vă îndreptați astăzi spre Congresul Partidului Național Liberal de la Romexpo, vă doresc drum bun, să aveți grijă de voi și să ajungeți cu bine la București. Vă îndemn să cumpăniți bine asupra deciziei pe care o veți lua la Congres! În mâinile fiecăruia dintre dumneavoastră stau soarta și viitorul partidului nostru și al României. Doar voi, membrii Partidului Național Liberal, aveți puterea de a hotărî, fără niciun fel de constrângere sau intimidare! Să ne vedem sănătoși”, a scris Ludovic Orban pe Facebook.

Florin Cîțu a ales să posteze un videoclip în care vorbește de nevoia României de reforme și investiții, dar și de nevoia PNL de transparentizare pentru a transmite un mesaj pentru colegii săi din PNL înainte de Congres.

„Mă voi bate pentru programul de guvernare pentru că știu sigur că este un program bun pentru români. Economia României poate să fie în top 10 din Uniunea Europeană. Sunt două lucruri pe care trebuie să le facem: investiții și reforme. Am spus din primul moment al mandatului că îmi asum aceste reforme și știu că sunt costuri politice pentru mine. Întotdeauna voi face tot ceea ce trebuie pentru a obține rezultatul final, iar acum, rezultatul final în reprezintă programul de guvernare. Propun un management pe care l-am făcut toată viața. Niciodată nu am luat decizii singur, iau decizii în echipă. Vreau să fie transparente deciziile și de aceea voi propune ca BEX-ul, de exemplu, să fie online. Dezbaterile ar trebui să fie transparente, este foarte important partidul să fie unit după aceste alegeri și este foarte important pentru mine ca din prima zi după alegeri să începem împreună. PNL trebuie să se țină de cuvânt dacă vrea să câștige următoarele alegeri și de aceea eu aduc aminte de reformele pe care noi le-am promis și indiferent de ce se întâmplă cu partenerii din coaliție programul de guvernare nu se schimbă. Eu asta garantez – rămâne programul de guvernare”, spune Cîțu.

Congresul PNL are loc sâmbătă, la Romexpo, în prezența a aproximativ 5.000 de delegați.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.