Liberalii s-au ȚICNIT! SMS-uri în ceas de seară: „Lui Dragomir îi este frică de plângeri penale. Huțucă este doar o păpușă cu ațe”

  • Gogule, ăsta-i prea beat, o să ne încurce!
  • Tocmai! Dacă Miliția întreabă pe urmă ce e cu scrisoarea, dăm vina pe el. Când se îmbată, face sesizări! Eh?

Replică din „Brigada Diverse la munte și la mare”

Sesizări… și ce sesizări își transmit reciproc liberalii constănțeni! Până nu de mult, Serviciului Român de Informații i se pusese pata pe cartelele pre-pay, pe care le dorea (și le dorește încă) desființate, din rațiuni de securitate. Până se gândesc teroriștii să arunce un ochi pe România, cartelele pre-pay sunt bune pentru amuzament, pentru că asta se petrece în sânul PNL Constanța: un „ciripitor” liberal a pus mâna pe o astfel de cartelă și transmite „sesizări” colegilor contestatari ai taberei Gheorghe Dragomir – George Muhscină – Robert Boroianu, respectiv Remus Cristy Baisan, Vergil Chițac, Romeo Rezeanu ș.a.

După ce le-am citit și publicat e-mail-urile celor de la PNL, astăzi a venit rândul SMS-urilor, pe care le publicăm cu scopul ca cetățenii să știe adevărata față a celor care le cer votul.

Radiografia unui revolte. Dragomir: „Gorghiu e de vină, a condus prost partidul” BONUS: Ce discută liberalii pe mail!

Vorbim de perioada 6 iunie, 3 iunie și multe alte SMS-uri transmise anonim în perioada februarie-martie, de pe numerele de telefon 0735 051 916 și 0731 354 188, când în PNL Constanța se încingeau săbiile, cu prilejul apropierii conferinței județene. Vă urăm distracție plăcută:

SMS 6 iunie: „Huțucă este un păpușoi și conduce (sic!) Boroianu, Muhscină și Bourceanu”

6 iunie

 

SMS-uri 3 iunie: „L-au mințit pe Orban. Boroianu și Bourceanu vor convinge delegații să îl voteze pe Bușoi”

3 iunie 2

 

Delir în februarie și martie! Beti Fripis, „amanta lui Dragomir, de 3 luni”; „Dragomir i-a luat lui Grameni 6.000 ha de teren”; „Vor să completeze BPJ cu curvele lor„; „Boroianu a fost la Țuțuianu, au falsificat procese verbale”! BONUS, cum se dă Marilena Dragnea de gol: „Dacă o convingeți să vină în căruța asta, o să învingeți”

1

2

3 1

4

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.