Spread the love

Dacă i-am fi întrebat pe liberali în timpul campaniei electorale ce plănuiesc, ne-ar fi povestit despre cum au ei de gând să moară pentru binele constănțenilor, despre cum vor lupta cu sânge pe pereți pentru victoria lui Vergil Chițac împotriva administrației care ne vrea răul, însă doar liberalii ne vor binele, pentru că numai și numai liberalii sunt niște profesioniști care le știu pe toate și, mai mult, sunt dispuși să… bla bla, hai să nu mai pierdem timpul cu minciuni inutile, așa că trecem direct la subiect.

caliminteDomnul Horia Marius Căliminte este unul din „profesioniștii” votați ca să ajungă în Consiliul Local Constanța, respectiv frustratul obosito-plictisit din POZA ATAȘATĂ. Îl știți? Normal că nu, pentru că l-ați votat!

Nu a auzit nimeni de el și este atât de frustrat și de nesimțit încât se încăpățânează să plece din ședință ca un porc din viitoarea scurta sa viață politică. Acest inutil, numit Căliminte, face parte din comisia de buget a Consiliului Local Constanța! Este cea mai importantă comisie, practic cea care decide unde, ce și cum se duc banii fraierilor care îi trimit pe plictisiții din comisie în respectiva funcție, de consilier local.

Plictisitul nostru, domnul Horia Marius Căliminte, a participat pe data de 23 august la ședința comisiei de buget a Constanței, 23 august – zi cu rezonanță istorică în trecutul acestui neam pe care liberalii o respectă doar în comunicate de presă, dar pe care, în realitate, se urinează cu satisfacție.

Potrivit martorilor de la respectiva ședință a comisiei de buget, domnul Căliminte a avut nevoie de cămașă de forță, pastile și un șut în fund din politică. Dar, ca să nu fim subiectivi, îi lăsăm pe martorii ședinței să ne explice cum a fost, să nu ziceți că suntem oameni răi:

„În comisia de buget, care e cea mai importantă, domnul de la PNL s-a comportat execrabil. Pentru că nu este spațiu în Primărie, ședințele se țin în biroul viceprimarului Babu, pentru că și el face parte din comisia asta. Sunt foarte multe departamente care trebuie să vină să își prezinte proiectele pe care le au și ce vor să propună pentru Consiliul Local. Era foarte multă lume, foarte aglomerat și nu ai unde să bagi 20 de inși acolo, cu comisie și se făcea gălăgie și au hotărât să se vină pe rând, fiecare departament și secretara să îi cheme pe rând. Au fost opt puncte pe ordinea de zi, au venit una, două, trei, apoi patru persoane, iar doamna secretară a zis că întârzie un minut doamna de la buget. Căliminte s-a ridicat în picioare și a zis „de ce dom-le nu vin la timp? Ia să vină la timp!” Apoi, a zis că pleacă: „din acest moment mă treceți cu vot „împotrivă” la toate proiectele care urmează!” Exact când s-a ridicat în picioare, a intrat femeia de la buget! I s-a spus (lui Căliminte – n.r.) să ia loc, dar s-a enervat, și-a luat hainele și a plecat! Se uita toată lumea la el și nu le venea să creadă! Sunt proiecte importante, de buget, trebuie discutate! „Nu, dom-le, mă treceți împotrivă la toate proiectele! Ce e asta? Să stau eu să aștept să vină ăștia?” Când s-a ridicat, secretara deja băga departamentul buget să intre la discuții! Mircea Dobre l-a invitat să ia loc, să continuie cu proiectele, dar Căliminte s-a ridicat și a plecat. Au rămas ceilalți „praf”! Ce oameni sunt ăștia?”, ne-a transmis unul dintre consilierii prezenți la comisia care stabilește ce se întâmplă cu banii fraierilor care votează.

În fine, suntem nevoiți să amintim că în comisia de buget sunt cinci consilieri locali, adică trei de la PSD, unul de la PMP și unul de la PNL, respectiv „salvatorul Constanței”, zis și Căliminte.

Chițac către liberali, în special pentru Romeo Rezeanu: „Sugeți și carici, numai sugeți ceva, ca să ajung și eu senator!”

În fine, același martor ne explică faptul că, din cinci consilieri ai comisiei de care ne-am dori de acum cu toții să scăpăm, situația e cam așa:

„Nu se poate așa ceva, sunt doi-trei care vor să facă treabă, ceilalți nu vor să facă nimic! Nu știu ce le-a dat Chițac să facă, dar… la ședința de CL au avut trasat: Rezeanu trebuia să se ridice în picioare să vorbească pe fiecare punct, nu contează ce, dar să vorbească ceva! Orice!”, ne-a mai spus consilierul local, martor la scena în care Căliminte nu și-a primit cămașa de forță bine meritată.

Vă aduceți aminte de Palatul Copiilor? Liberalii îi dau șuturi, dar îl și iubesc! Chițac și Dragomir sunt în război. Și l-au mutat în administrație! Nu de alta, dar domnul Vergil Chițac are un război de dus în PNL, respectiv cu „omul lui Dragomir”, Puiu Hașotti. Postul plin de bani, respectiv de senator, e doar pentru unul dintre ei, așa că Chițac vrea peste Hașotti cu orice preț!

CITEȘTE ȘI:

PNL Constanța a lovit din nou! S-a răzbunat pe Palaz și i-a lăsat pe tineri fără Palatul Copiilor! Urmează sesizări la DNA

Circ mare de tot pe la Consiliul Județean Constanța, unde liberalii mai aveau puțin și dădeau foc la țară, numai să arate „ce smardoi și cu mușchii este să neamul” lor de… Fiind proiect de patrimoniu, liberalii au trântit proiectul de la județ a preluării în administrare a Palatului Copiilor, însă… țineți-vă bine (!!!) liberalii de la municipiu VOR PRELUAREA Palatului Copiilor!

Ne uităm la liberali, ne facem cruce, scuipăm în sân și ne rugăm la Maica Domnului să le dea mintea cea de pe urmă acestor inutili care, potrivit surselor noastre, au ajuns să se bată între ei, pentru că… pentruuu căăăă, zic liberalii: „suntem două găști!”

Două găști? Adică, una a lui Vergil Chițac – Romeo Rezeanu, care e „hăis” și cea a lui Gheorghe Dragomir – Robert Boroianu, care e „cea”!

CITEȘTE ȘI:

PNL nu se dezminte! Consilierii liberali s-au OPUS acordării numelui „Virgil Coman” unei străzi din Constanța

Până să le dedicăm din nou pastilele domnilor liberali, ne mai delectăm cu mărturiile lor, spuse surselor noastre, care sună cu subiect și predicat exact așa:

„Liberalii din Consiliul Local au zis că votează pentru preluarea lui! Păi, cum zic, la județ s-a votat „împotrivă” și la CL altfel? „Eeeh… suntem găști diferite…” au zis! Nu se poate așa ceva! Ori merg pentru cetățeni să facă ceva, ori… nu se poate! (…) Sunt sub orice critică, nu știe capul ce face coada și invers! Ferească Dumnezeu! Și încă una cu Căliminte: când a fost vorba să se acorde titlul de cetățean de onoare lui Virgil Coman, a zis în comisie că nu ar fi bine să dea familiei un teren? Păi, de ce nu a făcut el proiectul?”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *