Liberalii pregătesc PNDL 3! Se va axa pe infrastructura rutieră şi de gaz metan

Vicepreşedintele PNL şi al Camerei Deputaţilor, Dan Laurenţiu Leoreanu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că se intenţionează lansarea unui nou Program Naţional de Dezvoltare Locală, în special pentru infrastructura rutieră şi de gaz metan.

Există o gândire pentru un PNDL 3 ca să fie lansat, ca structură, în toamna acestui an şi cu execuţie începând de anul următor, cu privire în special pentru dezvoltări, modernizări, reabilitări de drumuri locale şi de reţele de gaz„, a precizat Leoreanu.

El a adăugat că în cadrul Programului Naţional de Recuperare şi Rezilienţă va exista şi o componentă destinată autorităţilor locale, în valoare de aproximativ 3 miliarde euro.

Pe PNRR, dincolo de marile proiecte care vor fi gestionate de ministerele de resort, vom veni şi către o componentă locală care va fi la îndemâna autorităţilor locale pentru a-şi dezvolta localităţile pe o parte din PNRR care însemna undeva, în discuţie, în jur de 3 miliarde de euro. Aici sunt gândite componente sectoriale care să fie instrumentate de ministerele de resort”, a mai spus vicepreşedintele PNL.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *