Liberalii nervoși pe Făgădău: „Care sunt atribuţiile delegate fiecăruia dintre viceprimari? Primarul are grijă să fie unicul iniţiator al tuturor proiectelor de hotărâri. Constanța a ajuns un oraş prost administrat”

Organizaţia municipală Constanţa a Partidului Naţional Liberal transmite, de Zilele Constanței, mesaje dure la adresa administrației locale și atrage atenția asupra modului insultător  prin care primarul Decebal Făgădău și administrația pe care „teoretic” o conduce îi tratează pe cetățenii municipiului Constanța și consideră că atitudinea de dispreţ şi indolenţă a primarului Constanţei se propagă clar și în rândul subordonaților din aparatul administrativ.

Concret, PNL Constanța se confruntă exact cu ceea ce se confruntă și mass-media și cetățenii în general din partea mai multor instituții publice, anume greutatea cu care acestea răspund la solicitări și clarificări.

„Organizația municipală a PNL Constanța a solicitat primarului municipiului Constanța, la data de 17 aprilie a.c., în baza legii privind liberul acces la informaţiile de interes public, să comunice în scris care sunt atribuţiile expres delegate fiecăruia dintre cei doi viceprimari – Costin Răsăuţeanu și Dumitru Babu – precum şi dispoziţiile de primar prin care acestea le-au fost delegate. Mai mult decât atât, PNL Constanța a cerut și rapoartele anuale de activitate ale celor doi viceprimari ai Constanţei, rapoarte pe care erau obligaţi să le prezinte public de prevederile exprese ale legii privind administraţia publică locală. Prin acelaşi document solicitam primarului Decebal Făgădău să ne pună la dispoziţie cele două rapoarte anuale privind starea economică, socială şi de mediu a municipiului Constanţa, rapoarte anuale care ar fi trebuit publicate până la data de 31 martie a fiecărui an de mandat”, anunță liberalii, care mai susțin că orașul a ajuns izolat, prost administrat, abuzat urbanistic, din ce în ce mai nociv sănătăţii.

„Un oraş fără nicio perspectivă de dezvoltare economică, care nu poate oferi condiţii de câştig şi de trai mai bune pentru cetăţenii săi. La mulți ani, Constanța! Îți dorim o administrație sănătoasă, transparentă, vizionară si aproape de cetățean. O administrație care să lucreze în stradă cu cetățeanul,  să asculte și să rezolve problemele oamenilor, să respecte legea și să așeze unul dintre cele mai bogate orașe din țară acolo unde îi este locul”, concluzionează liberalii constănțeni.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.