EXCLUSIV Liberalii lovesc din nou: Teatrul de Vară „Jean Constantin” din Techirghiol, transformat în crâșmă cu grătare

Nici apropierea campaniei electorale nu îi determină pe politicieni să ofere măcar o imagine nepătată. La Techirghiol, viceprimarul cu atribuții de primar, Iulian Soceanu, „urmașul” lui Adrian Stan, în prezent cu probleme penale, iese din tiparul politicienilor locali prin extinderi comerciale și nu numai.

Pe site-ul oficial al Primăriei Techirghiol, ultima declarație de avere a lui Iulian Soceanu datează din… 2010! Contactat de TOMIS NEWS, Soceanu susține că „este o eroare”.

„Da, nu știu de ce nu este actualizată, eu am depus la momentul respectiv, mă rog… să vedem ce s-a întâmplat. Eh, e o eroare de undeva, vă dați seama că am completat… e imposibil… e bine că mi-ați sesizat… căăă situația… că nu verificasem așa ceva”, a spus Soceanu, pentru TOMIS NEWS.

soceanu

Pe de altă parte, Teatrul de Vară „Jean Constantin”, ca o bătaie de joc la adresa marelui actor constănțean, s-a transformat în locație de grătare. Practic, două umbreluțe, cu mesele aferente, au apărut pe treptele instituției. Totodată, potrivit surselor noastre, pe același domeniu public au loc și ședințele de partid ale PNL! De altfel, terasa respectivă, „Pub Techirghiol”, aparține lui Iulian Soceanu, prin societatea comercială „Iulmar Fashion”. Acesta nu a recunoscut că terasa îi aparține.

„Nu este ilegal, a fost o situație de moment, alea nu vor mai fi prezente acolo. (…) Ăăă… îmi solicitați… o să mă interesez să văd care e situația exactă, o să mă uit, trebuie să verific foarte în regulă care este, să nu dau un răspuns eronat”, a spus Iulian Soceanu, pentru TOMIS NEWS.

Teatrul de Vară funcționează doar în sezonul estival, însă, potrivit surselor noastre, „grătarul sfârâie pe scenă” în ultima perioadă, sub „egida” lui Iulian Soceanu.

IMG_0405

IMG_0406

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

One thought on “EXCLUSIV Liberalii lovesc din nou: Teatrul de Vară „Jean Constantin” din Techirghiol, transformat în crâșmă cu grătare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *