Liberalii insistă pentru reabilitarea pasajului de la Gară: „Constănțenii au semnat petiția noastră și îi asigurăm că demersul nu s-a încheiat”

Organizația Municipală PNL Constanța apreciază ironic grija subită a municipalității pentru pasajul de la gară, însă avertizează Primăria că o simplă curățenie și o „cârpeală” nu rezolvă situația dezastruoasă a pasajului.

„Le reamintim că sute de constănțeni care locuiesc în zonă își doresc un pasaj sistematizat care să nu se inunde la cea mai mică ploaie, un pasaj iluminat și monitorizat video, reabilitarea scărilor, rampe pentru persoanele cu dizabilități și pentru biciclete. Asta înseamnă un pasaj reabilitat și pentru acest lucru au semnat constănțenii petiția inițiată de Organizația Municipală PNL Constanța și le mulțumim. Îi asigurăm pe constănțeni că demersul nostru nu s-a încheiat și încercările timide ale Primăriei de a face ceva acolo nu ne mulțumesc. Vom continua să punem presiune pe autoritățile locale prin toate mijloacele legale posibile să reabiliteze pasajul pietonal. Pentru că doar împreună putem schimba lucrurile în Constanța!”, au precizat liberalii constănțeni.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *