Spread the love

Consilierul local municipal independent Andrei Popescu a depus, luni, o cerere prin care îi solicită primarului Decebal Făgădău să prezinte public bugetul local. Conform legii, bugetul trebuie publicat astăzi, 6 martie și poate fi contestat în termen de 15 zile. Totodată, Andrei Popescu îl pune pe Decebal Făgădău într-o situație delicată, edilul fiind confruntat cu solicitarea de a prezenta public, printr-un raport în acest prim trimestru, starea economică, socială și de mediu a municipiului.

CITEȘTE ȘI:

Consilierul Andrei Popescu îl scoate „la raport” pe Decebal Făgădău: „Prezentați starea economică, socială și de mediu a orașului!”

La scurt timp după anunț, grupul de la municipiu al liberalilor a trimis un comunicat similar, din care înțelegem că au transmis o solicitare identică primarului Decebal Făgădău, datată luni, 3 martie, deși astăzi este 6 martie. Nu știm dacă solicitarea era planificată pentru vineri și au amânat pentru astăzi, ceea ce înseamnă că și-au încurcat calculele, ceea ce știm este că liberalii constănțeni încă sunt în „doliu”. Fiind vorba de un demers împotriva primarului social-democrat, liberalii poartă negru în cuget și în simțiri și… în comunicate.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *