Spread the love

Organizația municipală Constanța a Partidului Național Liberal amintește că a inițiat, la finele lunii mai, campania intitulată „Orașul poartă semnătura ta!”, prin care își propunea ca, într-un timp de șase luni, să afle de la constănțeni care sunt problemele reale ale municipiului, cum percep aceștia acțiunile administrației publice sau care sunt proiectele prioritare pentru Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Liberalii vor actualizarea PUG, printr-o campanie cu chestionare pentru cetățeni. Huțucă: „Vom lucra cu primării care au identificat soluții de succes, cum ar fi cea de la Oradea”

La două luni de la demararea acestei campanii, liberalii prezintă faptul că „mii de constănțeni susțin că orașul în care trăiesc se sufocă sub betoane și are nevoie de mai mult spațiu verde. Ignorați constant de administrația publică și de primarul Decebal Făgădău, oamenii consideră că dezvoltarea spațiilor verzi este prioritară pentru municipiul Constanța”.

„Campania <<Orașul poartă semnătura ta!>> continuă și tot ceea ce ne vor semnala constănțenii va fi transpus în documente care vor ajunge pe masa primarului și a Consiliului Local Municipal Constanța. Dacă Decebal Făgădău nu vrea să asculte strada, vom aduce noi strada la el ”, a precizat coordonatorul organizației municipale a PNL, Septimiu Bourceanu.

Acesta mai spune că primarul Decebal Făgădău are toate pârghiile să pună în practică proiectul liberalilor, dar trebuie să și vrea sau, nu în ultimul rând, să fie lăsat de anturaj.

„Primarul Decebal Făgădău trebuie să aleagă între sănătatea constănțenilor și obligațiile față de acoliții săi care, prin nenumărate construcții haotice, nu fac altceva decât să contribuie la distrugerea Constanței”, concluzionează Bourceanu.

Până în acest moment, proiectul depus de consilierii locali liberali cu privire la 300 ha noi de spații verzi în municipiu nu se află pe ordinea de zi a ședinței CLM anunțată pentru data de 31 iulie a.c., ora 12.00.

CITEȘTE ȘI:

Liberalii propun 300 de hectare de noi parcuri și spații verzi în municipiu. Nu au identificat locația, dar insistă. Bourceanu: „Consiliul Local nu cred că știe ce are astăzi în patrimoniu”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *