Spread the love

Organizația municipală Constanța a Partidului Național Liberal anunță, miercuri, că critică refuzul constant al primarului Decebal Făgădău de a reglementa un Plan Urbanistic General pentru municipiul Constanța.

Coordonatorul politic al Organizației municipale PNL Constanța, Septimiu Bourceanu, susține că în ultimii 30 de ani, municipiul Constanța, al doilea oraș ca mărime al țării, coboară în toate clasamentele socio-economice, dar urcă în topul corupției, mizeriei și al calității scăzute a vieții locuitorilor săi.

Observăm cum urmașii fostului primar Radu Mazăre își bat în continuare joc de viața celor care trăiesc și muncesc în Constanța și se joacă cu viitorul lor. Odată reglementat acest PUG va fi dificil pentru camarila primarului Făgădău să își crească veniturile prin mijloace îndoielnice. De aceea, vom face constant presiuni astfel încât cel mai important document al acestui oraș să fie reglementat de Făgădău &Co. Iar dacă primarul Decebal Făgădău nu știe sau nu are cu cine să întocmească un astfel de PUG, PNL Constanța este dispusă să îi dea o mână de ajutor”, conchide Septimiu Bourceanu.

CITEȘTE ȘI:

Liberalii propun 300 de hectare de noi parcuri și spații verzi în municipiu. Nu au identificat locația, dar insistă. Bourceanu: „Consiliul Local nu cred că știe ce are astăzi în patrimoniu”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *