Liberalii, despre surparea malului de la Cumpăna: „Este inadmisibil să primești fonduri ca să repari ceva și se întâmplă exact INVERS!”

Președintele PNL Cumpăna, George Tufă, lider al consilierilor liberali din consiliul local al comunei, a fost joi dimineață într-o vizită la prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, cu privire la malul surpat din localitate, o problemă mai veche a autorităților. Banii au fost dați de guvern încă de anul trecut, însă între timp a mai apărut o problemă: în urma ploilor de la jumătatea lunii ianuarie, secțiunea administrată de Canalele Navigabile a luat-o din nou și mai tare… la vale.

În acest context, Tufă i-a adus la cunoștință prefectului ultimele noutăți, iar acesta, la rândul său, i-a precizat că în scurt timp va fi convocată o ședință tocmai pe această temă:

Astăzi dimineață am avut o întâlnire cu domnul prefect al Județului Constanța, Silviu Coșa. Așa cum am anunțat recent, nu intenționez să abandonez această luptă și consider că bătaia de joc în ceea ce privește reabilitarea malului surpat din comuna noastră trebuie să înceteze.Este inadmisibil să primești fonduri ca să repari ceva și se întâmplă exact INVERS! În calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu, domnul Silviu Coșa a reiterat sprijinul Executivului pentru comunitatea din Cumpăna! Instituția Prefectului Constanța va avea în perioada imediat următoare o ședință pe această temă.Important este că autoritățile nu ne-au uitat și nu ne abandonează! Dreptate pentru Cumpăna!”, a transmis George Tufă.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *