Spread the love

Grupul de consilieri locali PNL din cadrul Consiliului Local Cumpăna, au protestat joi, în cadrul ședinței ordinare pentru luna mai, împotriva primarului comunei, Mariana Gâju și a consilierilor locali ai PSD, prin purtarea unei banderole albe pe mână. Potrivit consilierilor liberali, primărița Mariana Gâju continuă să aplice o atitudine negativă și împiedică orice formă de desfășurare normală a unui consiliu local. Aspecte care, de altfel, sunt cunoscute de mai mulți ani în această comună. În acest sens, liberalii s-au plâns prefectului George Niculescu, pentru a-i aduce la cunoștință atitudinea aplicată în consiliul local Cumpăna.

Având în vedere abordarea negativă pe care conducerea actuală a Primăriei Cumpăna o manifestă cât și împiedicarea, cu bună știință, a consilierilor locali liberali de a-și aduce contribuţia și desfășura activitatea  în cadrul Consiliului Local al comunei, organizația PNL Cumpăna i-a transmis prefectului, printre altele, faptul că inițiativele acestora nu intră niciodată pe ordinea de zi. De asemenea, solicitările scrise ale liberalilor nu primesc niciodată răspunsuri și, totodată, nu sunt trecute în procesele verbale ale ședințelor toate interpelările, propunerile și observațiile venite din partea PNL, ceea ce depășește limitele luptei politice și intră în zona prevederilor legale.

Având în vedere această atitudine, președintele PNL Cumpăna, George Tufă, anunță că toți consilierii liberali vor protesta în fiecare ședință a consiliului local, prin purtarea banderolei albe pe braț.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *