Liberalii continuă alegerile: Georgiana Bacula, președinte la PNL Agigea. Florin Imoșanu, reconfirmat la Cumpăna

Seria de alegeri sau, mai exact, a reconfirmărilor în funcțiile de președinți ai organizațiilor PNL din județ, continuă și în aceste zile. Astfel, luni, la Agigea, liberalii reuniți în Comitetul de Coordonare Local au ales-o pe Georgiana Alina Bacula în funcția de președinte al organizației, în timp ce Comitetul de Coordonare Local al PNL Cumpăna l-a reconfirmat în funcția de președinte pe Florin Vasile Imoșanu.

În urma centralizării voturilor exprimate, Biroul Politic Local al PNL Agigea este format din doi vicepreședinți  – Ștefan Lucian Zamfir și Gianina Elena Comșa – nouă membri și un trezorier. Biroul Politic Local al PNL Cumpăna este alcătuit din doi vicepreședinți – Marian Cocoș și Gelu Racu – cinci membri și un trezorier.

La cele două Comitete de Coordonare Locale au participat președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, secretarul Comisiei de Coordonare și Desfășurare a Alegerilor, Marilena Dragnea, consilierii județeni Radu Bogdan Matei, Marian Crușoveanu și Gheorghe Lămureanu.

Alegerile continuă și marți, în organizațiile PNL din localitățile Pecineaga și 23 August.

Amintim că la sfârșitul săptămânii trecute, seria Comitetelor de Coordonare Locale a continuat în organizațiile liberale din Siliștea, Seimeni, Saligny, Cernavodă, Mihai Viteazu, Istria, Săcele și Corbu.

Sâmbătă, Comitetul de Coordonare Local al PNL Siliștea l-a reconfirmat în fruntea organizației pe liberalul Mihai Frâncu. În cadrul Comitetului de Coordonare Local al PNL Seimeni în funcția de președinte al organizației a fost reconfirmat Lucian Blaj. Membrii PNL Saligny, reuniți în Comitetul de Coordonare Local, au ales-o în funcția de președinte al organizației pe Iuliana Mihon, în timp ce liberalii din Cernavodă l-au reconfirmat în funcția de președinte al organizației pe actualul primar al orașului, Liviu Negoiță.

În urma centralizării voturilor, Biroul Politic Local al PNL Siliștea este compus din doi vicepreședinți – Bebe Nemțiu și Gheorghe Popa – șapte membri și un trezorier, în timp ce BPL al PNL Seimeni are trei vicepreședinți – Nicu Ciorbaru, Dumitru Dăineanu și Dan Vicu – șase membri și un trezorier. De asemenea, BPL al PNL Saligny este alcătuit din trei vicepreședinți – Alexandru Ciurariu, Mircea Predescu și Mihaela Zamfir – șapte membri și un trezorier.

În ceea ce privește Biroul Politic Local al PNL Cernavodă, acesta este compus din opt vicepreședinți – Șerif Cîrjali, Cristian Popa, Lucian Rădulescu, Zahra Salem, Benoni Stoian, Adrian Turcu, Aurelia Vlădăreanu și Liliana Voiculescu – opt membri și un trezorier.

Duminică, Comitetul de Coordonare Local al PNL Mihai Viteazu l-a desemnat în funcția de președinte pe Hiristachi Ciamatu, liberalii din Istria l-au ales președinte pe Gheorghe Gheorghiță, la Săcele a fost ales președinte al organizației Costel Cătălin Ilie, în timp ce la șefia PNL Corbu a fost reconfirmat primarul Marian Gălbinașu.

Biroul Politic Local al PNL Mihai Viteazu este format din trei vicepreședinți – Benoni Amariei, Adrian Costache și Gheorghe Grameni – șase membri și un trezorier, BPL al PNL Istria este format din doi vicepreședinți – Ioan Herdean și Vișan Pricopie – cinci membri și un trezorier, BPL al PNL Săcele este format din trei vicepreședinți  – Ioan Florea, Adriana Neagu și Gheorghe Brânduș – nouă membri și un trezorier, iar BPL al PNL Corbu din doi vicepreședinți – Cornel Marin și Ioana Robu – șapte membri și un trezorier.

La ședințele Comitetelor de Coordonare Locale liberale au participat președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, deputatul Robert Boroianu, secretarul Comisiei de Coordonare și Desfășurare a Alegerilor, Marilena Dragnea, consilierii județeni Baiazid Memiș și Marian Crușoveanu, ambii membri ai BPJ al PNL Constanța.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *